Home » General » The Yellow Face by Arthur Conan Doyle

The Yellow Face by Arthur Conan Doyle

Aquesta és una edició bilingüe anglès – català d’aquesta història de Sherlock Holmes va ser publicada originàriament el 1893 a la revista Strand Magazine inclosa en l’obra Les Memòries de Sherlock Holmes.

L’obra es pot descarregar en format epub, mobi i visualitzar directament en format html en qualsevol navegador. Podeu fer servir els següent enllaços:

  • The Yellow Face eng-cat: epub
  • The Yellow Face eng-cat: mobi
  • The Yellow Face eng-cat: html

Cada oració del llibre original té un enllaç a l’oració traduïda, així que si fas clic sobre una oració et portarà al text traduït aproximadament a l’oració corresponent. Per tornar a la versió original, simplement has de fer clic sobre una oració traduïda.

En la versió mobi, depenent del dispositiu, és possible que vegis totes les oracions del llibre subratllades, que és la marca d’enllaç. No es tracta d’un error, sinó d’una limitació del format mobi. En les versions epub i html les oracions es veuran sense subratllar. Si no és així, modifica la configuració del dispositiu perquè mostri el llibre segons l’estil del propi llibre, i no segons un estil personalitzat per l’usuari.

Si has llegit l’obra, si us plau, respon aquesta breu enquesta:

Només et portarà 5 minuts i ens servirà per millorar les nostres edicions electròniques bilingües.

Memoirs_of_sherlock_holmes

“The Adventure of the Yellow Face”
Paget Holmes Yellow Face child.jpg

“He lifted the little child.” 1893 illustration by Sidney Paget
Author Arthur Conan Doyle
Series The Memoirs of Sherlock Holmes
Publication date 1893

Download: html, epub, mobi

%d bloggers like this: